Lite andra inköp


Lite Katvig i plysch strl 86




Klänningar från Nannou och Villervalla strl 98


T-shirt från Katvig strl 92


Och så var det dagens inköp... en alldeles för dyr vinteroverall till min lilla prinsessa... och självklart en matchande mössa till. Allt från Reima Tec storlek 86

NYTT

Nu var det läng sedan jag skrev något här inne. Veckorna går så snabbt och man jobba roch jobbar. Maja har hållt sig frisk i en sådär 3,5 vecka nu. Lite av ett rekord och det är ju bra. Själv har jag varit lite förkyld men nu känns det bättre.

På shopping fronten har jag väl inte riktigt legat på latsidan kan man väl säga... Maja som behöver så mycket kläder... NOT. Men det är ju så roligt att shoppa kläder till henne och och att rättfärdiga mina inköp så får man väl säga att jag egentligen inte köper mer kläder än många andra, det är bara det att när andra köper nästa storlek eftersom deras barn växer ur sina kläder så köper jag mer i samma storlek som hon hade innan. Man måste ju förnya sig lite. Kan man ha samma kläder i sådär 1-2 år så tröttnar man ju på dem förr eller senare, ja inte allt kanske men ändå.

Sen i början av augusti så släpptes ju den nya Me&I kollektionen men en massa fina kläder. Vill ju ha massor både till mig och Maja.

Här kommer lite smakprov.

                                    

                                
Dessa kläder är det som var på stången i Majas storlek

Sen har jag även köpt detta






Me&I höstkollektione har kommit :-)

Jaha, nu är höst kollektionen hemma hos mig och jag är KÄR, så mycket fina kläder och man vill ha allt. Men Maja behöver ju verkligen inga kläder... men det kommer väl bli att jag köper lite ialla fall, hon får ju vara lite reklampelare :-)
På måndag den 11 augusti släpps kläderna och då kan ni också ta del av den aldeles underbara höstkollektionen. 
Ska på KickOff på lördag, ska bli kul. 

I juni gjorde jag en sista beställning av hemliga plagg och lite annat plus att jag köpte en kjol av en annan säljare. Så här är 4 kjolar som jag fick hem då. 
 

Po.p

Var på semester in på Po.p en sväng och fyndade lite till på rean, men jag köpte även en höstnyhet som jag tyckte var så fin.

Linne 65 kr REA
korta tights 100 kr REA


t-shirt 85 kr REA


Höstnytt 145 kr

Stugan

Nu har vi varit ute och rest lite till. Vi har varit i stugan i Värmland i lite mer än en vecka. Så härligt med solsken och bad. Mest var vi vid stugan men vi gjorde små utflykter emmelanåt. Bla så åkte vi in till Sunne, där har det öppnat en ny barnklädesaffär som bla säljer Danska barnkläder som jag gillar. 

Detta köpte jag där

T-shirt, Hummel strl 98
Klänning, Villervalla strl 98
Tights, Villervalla strl 92
Strumpor, Villervalla

Allt är ju för stort nu men förhoppningsvis så växer hon i kläderna tills nästa sommar i alla fall.




Maja provar hörlurarna som pappa använde när han klippte gräset med traktorn.


Provar nya flytvästen.
 



Myser i hängmattan

 

RSS 2.0