28 mars

Ja, då var det fredag. Imorgon bär det av till Örebro och scrapträffen där som vi brukar åka på 2 gånger om året, ska bli så kul, längtar. Hoppas på att få mycket gjort och en del handlat.

27 mars

Jaha, Maja är fortfarande sjuk, värre än det var igår. Fick vattniga diareér igen. Sov sen i 5 timmar. Efter det var hon pigg och glad igen och inget mer där bak i blöjan. Konstigt.

Själv är jag helt slut, hur mycket ska man orka med egentligen?? Har varit hemma med Maja nu i 6,5 vecka sedan slutet av januari... Hoppas på en läkartid snart så vi kan komma fram till nått bra, sjukskrivning av henne eller nått så jag åtminstonde slipper pressen från jobbet ett tag.
Ringde äve själv min Familjeläkare för att jag vill kolla om jag också har Immunbrist, jag som är sjuk så ofta. Men det hade han ingen förstålese för att jag ville kolla. Vaddå, vad tror du man kan göra åt det då, var det svarte jag fick. Du är ju faktiskt 30 år.
Men eftersom det kan vara ärftligt vill jag veta om jag okså har det. Det kan ju vara bra att ge ett sånt intyg till chefen om inte annat så kanske man får lite bättre förståelse när man är sjuk ofta. Skulle väl få ta ett sånt test nästa gång jag var sjuk.

Ja, ja. Är själv ikväll då Andreas är på galej med jobbet. Han kommer inte hem förens vid midnatt. Ska väl bänka mig framför TV:n och se om det är nått att se.

Me&I

Som dem flesta kanske vet så älskar jag att köpa barnkläder... och därför har jag börjat sälja Me&I kläder. Så mycket fint. Detta har jag köpt till Maja än så länge och mer lär det bli. Sen blir det en del från Stången till sommaren.

image9

image10

image11

image12

image13

Maja sjuk :-(

Som jag skrev tidigare i min blogg beskrivning så har Maja en Immunbrist eller nedsättning. IgA-brist som är på kroppens slemhinnor. Jättekul... not.
Det senaste året har Maja varit sjuk var och varannan vecka och det är ganska enivrerande. Det är jobbigt för henne att vara sjuk och det är jobbigt för oss att hon är sjuk jämt. Jag är nästan aldrig på jobbet och det är jobbigt för mina kolleger. Det blir som en ond cirkel alltihopa.
Uppepå detta har hon även infektionsastma. Så vi varje infektion har hon haft astma också... inte den sista förkylningen men dem andra gångerna det senaste året.
Och nu dem senaste veckorna är det magsjuka eller vad det nu är som härjat... eller... det är bara hon som haft det. Natten till igår vaknade vi av att hon kräktes. Sen kräktes hon ca 5-6 gånger till mellan 2 och 6.  Antingen blev det för mycket cholkad i påskäggen eller så var det vanlig magsjuka. Det konstiga är bara att ingen annan varit sjuk och ingen annan blivit sjuk. Men idag verkar hon må bättre i alla fall. Ingenting ännu i alla fall och hon har ätit och druckit. Vi får väl se.

Cybercrop på scrappiz.com

image5image6image7oimage8


Här har det scrapats i helgen. Eller rättare sagt i går måndag. Inspirationen infann sig inte förens i sista minuten . Men nått blev det i alla fall. Lyckades med att göra: Skissen (ejDT), Scrappa LO i svartvitt, Skiss kort/LO, och teknik.
Blev ganska nöjd med dem alla mest nöjd är jag med den svartvita.


Hej och välkommen till min BLOGG

Hallå

Nu har jag också skapat en blogg som jag kan skriva i lite om vad som händer hemma hos oss i Hallsta. Om mig och min familj.

Det kommer nog bli en salig blandning av Scrapbooking, barnkläder och Majas framsteg.

Kommer också uppdatera om Majas nyfunna Immunbrist IgA och vad nu det innebär.

Här händer det spännande saker hela tiden.

Therese

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0