Lite outits från semestern

Maja helt i Me&I, allt i strl 86/92 okej, inte solhatten från Lindex, fem myror... och skorna från Adidas. Här är vi i Varbers fästning.


Maja i t-shirt från Po.p, en absolut favorit. Strl 92 och capri jeans från Esprit i strl 74..., strumpro från Po.p och skor från Vincent.
 

På Bastahusens kamping i Landskrona där vi besökte några kompisar.
Maja har på sig t-shirt från Po.p och kjol från Me&I




Nere på Öterlen i skåne på en strand.
Maja har frottébyxor och hjärttunika från Me&I och tröja från Lindex.


Med bestämda steg på väg ner till stranden. Bada ska hon göra säger hon.
T-shirten kommer från VillerValla och capris jeansen från Esprit. 

Pippi toffsar skulle hon ha.

Semesterköp

Nu har vi varit borta på semester ett tag och då fyndade jag en del barnkläder...Vad det är roligt att handla när man hittar saker på rea eller till bra priser.

Detta har jag inhandlat till Maja.

Föst var vi förbi en outlet utanför göteborg och där på Adidas affären hittade vi dessa coola skor i precis rätt storlek för 140 kr som hittat
 

Sen i Landskrona hittade jag en affär som sålde fina VillerValla kläder. Så där köpte jag dessa, t-shirten i strl 92 och klänningen i strl 98, inte rea men de kostade 150 kr styck.


Vi var även över en sväng till Helsingör, Danmark och då måste man ju passa på att köpa danska barnkläder och det råkade ju bara var rea på dessa coola kläder från Småfolk. 125 kr för tröjan och 125 kr för linne och trosor. Som hittat. Strl 86/92.
 

I Skara var vi in på nått sk köpcentra men som mer liknade en spökstad eftersom det knappt fanns några affärer alls där. Men dem hade en Disney affär och där köpte jag t-shirten med Nasse på för 25 kr. strl 86/92.
Sen åkte vi till skövde och till ett annat köpcentra. Där köpte jag den rosa/gröna tröjan på Kappahl strl 86/92, passar ju alldeles utmärkt till Majas cerise/grön randiga byxorna från Me & I.


Sen hade jag även köpt dessa från en nätbutik som väntade på mig när jag kom hem. Från Molo strl 92 på både tröjan och fleecen. Det var rea men jag kommer inte ihåg vad jag fick  betala.







RSS 2.0