Mysig bild

image23

Dockan kan också spela fotboll. :-D

Sjukstuga som vanligt...

Är hemma med Maja igen sen i tisdags... hon hade då feber när hon vaknade och i onsdags kväll fick hon öroninflammation. Så det var bara att ta sig till doktorn så hon fick lite medicin. Trotts detta är hon ganska pigg och glad. Hon vill ut och leka hela tiden, vill åka rutchkana och gunga. Tur man har en stor tomt så man kan gå ut en liten stund i alla fall.

Det är så härligt när vårsolen lyser, vi har varit ute och gått varje dag en stund. image21
Gott med glass i vårsolen.

Dockan kan också spela fotboll...

Läkarbesök

Hej och hopp... Ja då har vi varit till läkaren med Maja idag. Hon hävdar att vi inte behöver bekymra oss så mycket om immun nedsättningen och att det inte den som varit boven i Majas sjukdomshistoria. Men hon tycker att Maja är sjuk oftare än andra barn som är sjuka mycket... hängde ni med?? Men om det har med immunnedsättningen att göra eller inte är ju frågan.
Däremot så tror hon att Maja är glutenallergisk och nu togs det nya prover eftersom de vi tagit förut inte visat nått. Man måste testa på något annat sätt när man har IgA -brist...
Maja har ju droppat ca 2 kurvor på vikten sen hon var runt 10 månader. Hon går upp i vikt men för lite och detta tyckte läkaren var typiskt för gluten.  Så nu är det bara att vänta och se.

Vi nästa sjukdomstillfälle kommer Maja bli lite långtidssjukskriven, hur länge vet ja inte men VAB dagarna räcker ju inte hur länge som helst. Sen ska vi söka vårdbidrag men om vi får det så är ju det för lite för att kunna vara hemma på heltid. Läkaren trodde ablolut inte att vi skulle få helt i alla fall och helt är ca 8000 kr före skatt. Kanske få vara glad och vi får 1/4 eller halvt... Skulle få hjälp av en kurator att skriva dessa ansökningar till försäkringskassan vilket är bra.

Maja fick ju ta blodprov och här berättar hon om sitt plåster.
image19

image20


Scrapträff Örebro

Jaha, då har man varit på scrapträff iigen. Hur kul som helst. Men jag var lite klantig, glömde korten hemma... vad kan man tänka sig behöva på en scrapträff??? KORT kankse :-) Men det löste sig då jag hade kameran med mig och hade en del bilder i den som jag snabbt kunde framkalla på Korthuset. Så det blev lite gjort till slut i alla fall. Han med att göra 5 LO'er i alla fall. Speedscrapping som vanligt från min sidan. Blev nöjd med resultaten. Varm med i LO tävlingarna; skiss, tävlings kitt, och valfri.

Här är mina 5 LO'er

Skissen
image14

Tävlingskittet
image15

Valfri
image16

+ dem andra 2
image17

image18

RSS 2.0