Ullared

Jaha, då kommer ett inlägg utan bilder. Kommer kanske senare. Har precis kommit hem från en shopping tur till Ullared. Åkte dit med Madde en kompis och 2 till. Vi åkte i går morse  och kom hem idag vid 5 tiden. Hyrde stuga där nere, mycket trevlig liten tripp blev det.

En hel del shopping blev det, till min stora förtjusning hade Panduro öppnat en outlet butik inärheten av Gekås. Öppnades i torsdags och där fanns det en del scrapbook grejer till riktigt bra priser. Riktigt nice. Och när man fick kvittot på det man köpt stod det även hur mycket man hade sparat, och det var en del. Handlade där inne för ca 300 kr och hade sparat över 600 kr. Det tycker jag är helt ok.

Inne på Gekås blev det också en del inhandlat, 2 jackor till mig för 400 kr... det kallar jag billigt. Sen blev den en hel del förbrukningsvaror som schampo, tvål, deo, plastpåsar mm. Inte så roligt men det var ganska mycket billigare och sånt måste man ju köpa ändå. Sen passade jag på att köpa lite vårleksaker till Maja, hinkar och spadar, bandy sett med klubba och boll så nu kan hon spela med pappa. Lite leksaker men inte så mycket.
Sen blev det lite presenter och lite påsksaker, minimalt på klädfronten, 2 t-shirts och ett par leggins till Maja...och typ lite strumpor till mig, träningsshorts till Andreas. 
Påslakansett, ljus, tavla, scrapbooksaker även här och lite annat smått och gott.
Är helt nöjd.

Sen var jag in på en sko affär som ligger utanför Gekås och köpte 2 par skor till Maja, ett par Pippi sandaler och ett par foppa-tofflor... Konstiga storlekar... Sandalerna var strl 22 och foppatofflorna 26... hmmm, hur tänkte dem då.

RSS 2.0