Äntligen vår!!!

Nu var det ett tag sedan som jag skrev nått här, har väl inte haft tid och ork. Maja har vait sjuk som vanligt. Hon fick örininflammation och sen astma och fick ligga på sjukhuset i förra veckan. Antibiotikan som hon fick först fick hon nässelutslag av i ansiktet och på benen, sen fick hon kåvepenin som hon vägrade ta. Så på sjukhuset fick hon antibiotika intravenöst i handen. Gick förvånasnvärt bra. Sen fick hon en ny antibiotika kur som vi inte fick i henne. Hon skriker och spottar så medicinen flygger ur munnen på henne, så då gav vi upp och hon fick örondroppar i stället. 
För några veckor sedan tog läkaren bort en utav hennes mediciner och vi denna förkylning fick hon såklart astma. Nu ska hon äta singulair i 2 månader till så får vi se sen. De har ju varit lugnt på astma fronten när hon ätit den medicinen under 4 månader.
Så kan det vara, men nu mår hon bättre. Är fortfarande förkyld, snorig och lite hostig men vi ska vara hemma hela denna vecka så hon är helt frisk när hon går tillbaka till dagis.

Jaha... 1:a Maj åkte vi upp till Värmland och stugan tillsammmans med Andreas föräldrar. Skönt att komma hemifrån lite och bara ta det lugnt. 

image24

Maja gungar i sina nya galonkläder från Didriksson och fina nya mössan från Geggamoja

image25
Pappa och Maja gos

image26 

Maja i ett hav av vitsippor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0